Menüü

Koolilõuna menüü

Menüü 14. – 18. mai

E: Ahjuviiner, kartul, kaste, toorsalat
T: Kana – riisisupp, kirsikissell vahukoorega
K: Ühepajatoit
N: Frikadellisupp, piimakissell moosiga
R: Kanapasta, toorsalat

Menüü 21. – 25. mai

E: Makaronid hakklihaga, toorsalat
T: Kodune seljanka, kohupiimakreem moosiga
K: Vorstikaste, kartulipüree, toorsalat
N: Hernesupp, kama
R: Bolognese kaste, kartul, toorsalat

Toidu juurde on alati leib, piim, keefir või jogurt.
1.– 5. klassini koolipuuvili.


 Sööklal on õigus vastavalt vajadusele/olukorrale teha menüüs muudatusi.

Kõikide küsimuste puhul palume pöörduda otse söökla poole.

Kontakt: Marliin Haamer, 53977250 , sygla@syg.edu.ee